FUTUREFIELDS #1 - KLANTGERICHT ONDERNEMEN

FUTUREFIELDS #1 KLANTGERICHT ONDERNEMEN  Op 22 januari om 16.00 uur vindt de eerste editie van een drietal nieuwe evenementen plaats waarbij klantgericht ondernemen centraal staat. Een van de sprekers is Rob Beltman, founder van H3ROES. Hij helpt al 15 jaar organisaties om klantgerichter te werken. Deze middag toont hij u als

Start

22 januari 2018 - 16:00

Eind

22 januari 2018 - 18:00

Address

Hogeschoollaan 1, Breda   View map
  • FUTUREFIELDS #1
    KLANTGERICHT ONDERNEMEN 

Op 22 januari om 16.00 uur vindt de eerste editie van een drietal nieuwe evenementen plaats waarbij klantgericht ondernemen centraal staat. Een van de sprekers is Rob Beltman, founder van H3ROES. Hij helpt al 15 jaar organisaties om klantgerichter te werken. Deze middag toont hij u als eerste de resultaten van de ‘Klantrede 2018’. Dezelfde dag in een interactief programma bij Avans Hogeschool door ‘professionals uit het veld’ samengesteld.
De tweede spreker is Hans Biesheuvel, Co-founder en dagelijks bestuurder van ONL voor Ondernemers. De ondernemersorganisatie van Nederland met maar één belang: de stem van de ondernemers laten horen. Voormalig MKB topman, en de drijvende kracht achter De Nieuwe Ondernemersbank (DNOB), die mogelijk geen bank mag heten.

Docenten, studenten en het bedrijfsleven delen hun ervaringen en deskundigheid op het gebied van dit thema. Op interactieve wijze horen we graag uw visie op het gebied van klantgerichtheid binnen het ondernemerschap.

Na afloop van de presentaties zal er een paneldiscussie plaatsvinden.

Gedurende de bijeenkomst wordt er gebruik gemaakt van een interactieve presentatietool. Er kan actief worden gestemd op diverse stellingen en vraagstukken. Met behulp van deze tool genereren we veel nieuwe data en kennis. De kennis en data wordt gebruikt door de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Kortom, een inspirerende bijeenkomst!

Registreer direct: https://www.formdesk.com/omnismart/Future_Fields_2018

Bekijk de foto’s en onderstaand filmpje voor een korte impressie van een eerder evenement.

#KeepSharing!

MEER DETAILS

Telefoon

088-5259158

E-mail

businesspoint.ambm@avans.nl

22 januari vindt het eerste evenement uit de reeks van drie plaats. Schrijf je nu in om erbij te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *