Tijdens het Career Event maakt u via speeddates persoonlijk kennis met onze studenten van de opleidingen Commerciële Economie & Ondernemerschap en Retail Management 

Voor wie is het?

Bent u op zoek naar een hbo-stagiair en/of afstudeerder van een van onze economische managementopleidingen? Wilt u graag persoonlijk via speeddates kennis met hen maken?

Dan is het Career Event wellicht voor u een interessant evenement!

Wat houdt het in?

Elke speeddate bestaat uit een sollicitatiegesprek met een eerste, derdejaars en/of vierdejaars student. Zo selecteert u snel de passende student voor uw vacature. Het gesprek, inclusief uw feedback, duurt 15 minuten.

Wanneer is het?

Het Career Event vindt normaliter twee keer per jaar plaats: een keer in april voor de studenten die in september starten met hun stage, en een keer in november voor de studenten die starten in februari.

Aanvullende informatie

Specifieke informatie over het evenement kunt u hier vinden. Het verschil tussen stage en afstuderen en de stage- en afstudeereisen van de diverse opleidingen, kunt u hier terugvinden. Met deze informatie selecteert u de juiste opleiding en verhoogt u de kans op een match.

Hoe schrijf ik me in

Indien u al eerder heeft deelgenomen aan ons Career Event zullen wij u vanzelf weer uitnodigen zodra het evenement weer plaatsvindt via uw gegevens die bij ons bekend zijn. Heeft u nog niet eerder deelgenomen, maar heeft u wel interesse om de eerst volgende keer deel te nemen? Neem dan contact op met businesspoint.ambm@avans.nl. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen met betrekking tot het Career Event.

Impressie van het evenement
Klik hier voor de aftermovie van het Career Event