FUTUREFIELDS #3

 FUTUREFIELDS #3  URBAN LIVING Na de evenementen in januari en april organiseren we op donderdag 31 mei de derde van een cyclus van drie FUTUREFIELDS evenementen bij Avans Hogeschool in Breda. Save the Date!! Het thema URBAN LIVING is een doorkijk naar de toekomst. Hoe gaan we om met verstedelijking,

Start

31 mei 2018 - 15:30

Eind

31 mei 2018 - 18:00

Address

Hogeschoollaan 1, Breda   View map
  •  FUTUREFIELDS #3  URBAN LIVING

Na de evenementen in januari en april organiseren we op donderdag 31 mei de derde van een cyclus van drie FUTUREFIELDS evenementen bij Avans Hogeschool in Breda. Save the Date!! Het thema URBAN LIVING is een doorkijk naar de toekomst. Hoe gaan we om met verstedelijking, zowel wereldwijd als ook in Breda. We dagen u allen uit om mee te werken aan toekomstonderzoek naar dit onomkeerbare proces van verstedelijking.

Samen met u, studenten en docenten willen we een antwoord kunnen geven op de ”must-do’s” om de regio leefbaar te houden. Subthema’s als active-aging, smart cities en smart data zullen langs komen.

Na afloop van de presentaties zal er weer een paneldiscussie zijn. 

Tussendoor wordt er gebruik gemaakt van een interactieve presentatietool waarmee het publiek via de mobiele telefoon actief kunnen stemmen op diverse stellingen en vraagstukken. We genereren veel data, veel kennis. Op deze manier is de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in staat om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Kortom, het wordt weer een zeer inspirerende bijeenkomst!

Bekijk de foto’s en onderstaand filmpje voor een korte impressie van een eerder evenement.

#KeepSharing!

MEER DETAILS

Telefoon

088-5255720

E-mail

businesspoint.ambm@avans.nl

5 april vindt het tweede FUTUREFIELDS evenement uit de reeks van drie plaats. Schrijf je nu in om erbij te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *