FUTUREFIELDS #2 INTERNATIONAL BREDA REGION

 FUTUREFIELDS #2 Het tweede FutureFields evenement van 2018 vindt plaats op 5 april om 16.00 uur bij Avans Hogeschool in Breda. Het thema is deze keer Breda International Region. Het gaat goed met Bredase ondernemers. Bredase bedrijven groeien en gaan internationaal. Ook kiezen steeds meer internationale bedrijven voor de regio Breda.

Start

5 april 2018 - 15:30

Eind

5 april 2018 - 18:00

Address

Hogeschoollaan 1, Breda   View map
  •  FUTUREFIELDS #2

Het tweede FutureFields evenement van 2018 vindt plaats op 5 april om 16.00 uur bij Avans Hogeschool in Breda. Het thema is deze keer Breda International Region.

Het gaat goed met Bredase ondernemers. Bredase bedrijven groeien en gaan internationaal. Ook kiezen steeds meer internationale bedrijven voor de regio Breda. Hoe komt dit? Is dit het Bredase ondernemersklimaat? Of de centrale ligging in de driehoek Rotterdam-Antwerpen-Ruhrgebied? 
 
Joris Toonders, oprichter en eigenaar van Yonego –ROI Driven Internet Marketing vertelt tijdens deze bijeenkomst  zijn verhaal. De ‘Get out of the building’ cultuur heeft zijn bedrijf groot én internationaal gemaakt. Naast Joris’ verhaal zoomen we interactief, met een panel van specialisten, in op bovengenoemde vragen.
 
En wat is het belang van Internationalisering voor de regio Breda? Is het een must of een leuke bijkomstigheid? Co-creatief zoeken we het antwoord op deze vraag. 

Klik hier om je aan te melden: https://fd7.formdesk.com/omnismart/Future_Fields_2018

Bekijk de foto’s en onderstaand filmpje voor een korte impressie van een eerder evenement. 

#KeepSharing!

MEER DETAILS

Telefoon

088-5255720

E-mail

businesspoint.ambm@avans.nl

5 april vindt het tweede FUTUREFIELDS evenement uit de reeks van drie plaats. Schrijf je nu in om erbij te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *