Global Sales & Trade

076, the Global Village Op donderdag 1 december 2016 vond het eerste FutureFields evenement uit de reeks van 3 plaats op Avans Hogeschool te Breda. Het thema van deze middag stond in het teken van Global Sales & Trade. Docenten, studenten en het bedrijfsleven deelden hun ervaringen en expertise over Breda

Speakers

Gilbert Gooijers
Managing Director / Founder
Lisette Jacobs
Director HR & Communications

Start

1 december 2016 - 16:00

Eind

1 december 2016 - 18:00

Address

Hogeschoollaan 1, Breda   View map
  • 076, the Global Village

Op donderdag 1 december 2016 vond het eerste FutureFields evenement uit de reeks van 3 plaats op Avans Hogeschool te Breda. Het thema van deze middag stond in het teken van Global Sales & Trade.

Docenten, studenten en het bedrijfsleven deelden hun ervaringen en expertise over Breda als Glabal City.
Onder leiding van dagvoorzitter Lars Sørensen, vertelden Gilbert Gooijers van CM Telecom en Lisette Jacobs van Lamb Weston / Meijer over hoe zij met hun organisaties vanuit Breda acteren op de internationale markt en welke keuzes zij daarbij gemaakt hebben.

Na afloop van de presentaties was er een paneldiscussie waarbij Marc Groothuijse van de Kamer van Koophandel, Marcelle de Hooglander van Gemeente Breda en Duncan Buisman en Wouter Moes van de minor Ondernemen op het podium plaatsnamen om hun visie, kennis en ideeën te delen met het publiek.

Tussendoor werd er gebruik gemaakt van een interactieve presentatietool waarbij het publiek via hun mobiele telefoon actief konden stemmen op diverse stellingen en vraagstukken. Op deze manier is de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in staat om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Kortom, het was een zeer inspirerende bijeenkomst!

Bekijk de foto’s en onderstaand filmpje voor een korte impressie van deze middag.

#KeepSharing!

MEER DETAILS

Telefoon

088-5259158

E-mail

businesspoint.ambm@avans.nl

26 januari vindt het tweede evenement uit de reeks van drie plaats. Schrijf je nu in om erbij te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *