The New Entrepreneur

Passie, innovatiedrift en ambitie Op donderdag 26 januari 2017 vond het tweede FutureFields evenement uit de reeks van 3 plaats op Avans Hogeschool te Breda. Het thema van deze middag stond in het teken van the New Entrepreneur. Studenten, docenten en het werkveld deelden hun visie, kennis en expertise om de #KeepSharing! gedachte van

Speakers

Grace Boldewijn
CEO van BoCari International
Itzik Amiel
International Professional & Inspiring Speaker: Business Networking

Start

26 januari 2017 - 16:00

Eind

26 januari 2017 - 18:00

Address

Hogeschoollaan 1, Breda   View map
  • Passie, innovatiedrift en ambitie

Op donderdag 26 januari 2017 vond het tweede FutureFields evenement uit de reeks van 3 plaats op Avans Hogeschool te Breda. Het thema van deze middag stond in het teken van the New Entrepreneur.

Studenten, docenten en het werkveld deelden hun visie, kennis en expertise om de #KeepSharing! gedachte van FutureFields te stimuleren. Dagvoorzitter Jerre Maas wist met zijn enthousiasme het gehele publiek actief mee te krijgen in het het thema.
Keynote sprekers Grace Boldewijn (CEO van ‘the First Step To’) en Itzik Amiel (internationale spreker en auteur van diverse bestsellers) namen ons mee in hun story of life. Zij vertelden op een interactieve manier over hun passie, innovatiedrift en ambitie wat hen drijft om mensen inspireren en te activeren om wat voor de maatschappij te betekenen.

Gedurende deze middag werd er gebruik gemaakt van een interactieve tool waarbij het publiek via hun mobiele telefoon konden reageren op diverse stellingen en vraagstukken die tijdens de presentaties aan bod kwamen. Doordat we op deze manier een beter inzicht krijgen in wat er speelt in het werkveld (toekomstige arbeidsmarkt van onze studenten),  is de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in staat om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Na afloop van de presentaties van de twee keynote sprekers was er een paneldiscussie met twee alumni en twee docenten. Aart-Jan Witte, Joep van de Water, Adrienne Zoontjens en Wim de Haas namen deel aan deze paneldiscussie en deelden met ons hun visie, kennis en ideeën.

En vergeet niet: #KeepSharing!

MEER DETAILS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *