SBRM: vertrouwde opleiding, nieuwe naam

SBRM: vertrouwde opleiding, nieuwe naam

De opleiding Small Business en Retail Management (SBRM) gaat vanaf 1 september 2018 verder onder de naam Ondernemerschap & Retail Management (ORM).

Waarom deze wijziging?

Directe aanleiding is het initiatief van het Ministerie van Onderwijs om het aantal economie-opleidingen in Nederland terug te brengen tot een overzichtelijker geheel. Deze herordening maakt het landelijk aanbod in het economisch domein herkenbaarder en transparanter. Voor de opleiding SBRM heeft dit initiatief een naamswijziging tot gevolg. De naam van de opleiding Commerciële Economie verandert niet. Een nieuwe naam is natuurlijk even wennen. Toch zijn wij blij met deze wijziging. Uit onderzoek onder studenten, alumni en het werkveld blijkt namelijk dat de nieuwe naam de lading van de opleiding beter dekt.

Wat betekent de wijziging voor u?
Op onze websites www.futurefields.nl en www.avans.nl hanteren wij de nieuwe naam. En ook op de diploma’s van onze afgestudeerden staat vanaf 1 september de nieuwe naam. Wij adviseren u bij werving en selectie rekening te houden met de nieuwe opleidingsnaam. Bijvoorbeeld bij het plaatsten van stageplaatsen, opdrachten en vacatures. De naamswijziging heeft géén effect op de inhoud van de opleiding. U kunt dus net als voorheen bij ons terecht voor het u vertrouwde studentprofiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *